Vreau sa ma intorc la versiunea de chat text!
Inregistreaza-te

Noutati

Elibereaza-te de retineri

Poza 06 Iulie 2015

Cu totii avem lanturi de care ne-ar placea sa ne eliberam. Oare nu este acesta timpul sa ne descotorosim de una sau mai multe dintre retineri?
Lanturile trecutului
Iti lasi tristetea cauzata de esecul trecutului sa te faca sa te simti ca si cum nu meriti succes, fericire? Lasi comportamentul familiei, prietenilor sau sefilor sa iti impiedice dezvoltarea? Este momentul sa nu mai lasi trecutul sa stea in calea viitorului tau.
Lanturile familiei si prietenilor actuali
Exista oameni cu care ar fi mai intelept sa reduci timpul petrecut? Exista multe tipuri de oameni care iti impiedica dezvoltarea sau care nu iti aduc o rasplata suficienta in schimbul energiei consumate si efortului depus in cadrul relatiei.
Lanturile job-ului
Te simti captiv, epuizat, consumat de munca pe care o depui? De ce sa te complaci acestei situatii, cand ai putea sa iti cauti ceva mai bun?
Lanturile comportamentului periculos
Te-ai saturat de drogurile recreationale cum sunt alcoolul, tigarile, jocurile de noroc, adulterul sau lucrurile in exces cum ar fi cheltuitul sau mancatul?
Lanturile materialismului
Banii nu aduc fericirea, iar bucuria provocata de consum este una temporara. Cu atat mai mult cu cat, materialismul te limiteaza la a alege cariere banoase, in loc de cele pe care si le-ar dori cu adevarat. Cat este de trist ca oamenii aleg sa lucreze in domeniul financiar, spre exemplu, cand, defapt, lor le-ar placea mai mult sa fie profesori sau electricieni.
Lanturile statutului
Atat de multi oameni insista asupra unei cariere cu statut, precum cea de avocat, cu toate ca aceasta slujba te expune unui stres imens, munca neincetata si o competitie acerba cu cei mai buni de pe piata. Sau isi cumpara lucruri care sa tradeze statutul: umplandu-se de datorii, pentru o masina, ultimul model, chiar daca nevoia ar fi fost satisfacuta si de un model mai accesibil, pe care si l-ar fi permis fara a fi nevoiti sa se indatoreze.
Lanturile ortodoxiei.

Cenzura este un lant coplesitor, care nu comporta corectitudine politica. Chiar si discutiile cu prietenii sunt supuse fricii de judecata. Nu este normal ca oamenii sa isi buna intrebari, sa se intereseze de dreptate? Este timpul sa iti expui adevarul, chiar daca in cadrul unor circumstante alese cu atentie, si sa nu iti fie frica sa ai indoieli si sa cauti raspunsurile, adevarul.
Lanturile infatisarii.
Cu totii ne restrangem optiunile in ceea ce priveste angajatii, prietenii si desigur, partenerii pe baza aspectului fizic. Exista multi oameni buni, dar neatragatori de atentia carora am putea beneficia daca umanitatea, in ignoranta ei, nu i-ar ignora nejustificat.
Putini dintre noi au puterea sa se lepede de toate lanturile care ne subjuga, dar exista vreunul, in particular, de care ai vrea sa scapi?
 

Adauga comentariu