Vreau sa ma intorc la versiunea de chat text!
Inregistreaza-te

Alege
Plateste
Discuta pe chat
Am creat special pentru tine pachete cu minute de conversatie cu cele mai mici preturi din tara, alege unul dintre ele in functie de necesitati.
Plata minutelor se poate efectua prin:
sms card transfer bancar
Iti alegi unul din expertii cu care doresti sa intri in terapie si pornesti discutia pe chat oricand doresti, la orice ora, de la tine de acasa.


Costul pachetului SMS este de 10 euro fara TVA inclus.
La achizitionarea acestui pachet veti achita suma exprimata in RON, calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii de catre operatorul de telefonie mobila catre Dumneavostra.
Pentru a avea acces la serviciul de plata prin SMS un utilizator trebuie detina o cartela reincarcabila sau un abonament al unui operator de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.
Pachet disponibil doar prin SMS
Metoda de plata


Metoda de plataMetoda de plata


Metoda de plataMetoda de plata


Metoda de plataDe ce sa alegi TopExperti ?

Avem cei mai buni psihologi si cele mai mici preturi din tara !
Prin achizitia unuia din pachete aveti acces direct catre psihologul dumneavoastra. Incercati acum si va veti convinge.


Aveti grija de sufletul dumneavostra si nu uitati ca aveti datoria sa fiti fericiti.


1. Costuri modeste
Consiliere psihologica online este mai putin costisitoare decat cea furnizata in cabinet, aflandu-se practic la jumatate de pret fata de o consiliere de tip clasic in cabinet.

2. Accesibilitate
Serviciul de consiliere psihologica online este oricand deschis si va puteti consulta la orice ora fara sa parasiti incinta casei dvs. Astfel puteti beneficia de avantajele unei terapii fara sa renuntati la alte activitati zilnice.

3. Confidentialitate
Toate datele raman absolut confidentiale, de la datele personale pana la discutiile cu expertii purtate in cadrul siteului.

4. Ramaneti in anonimat
Daca teama de a nu se afla ca va confruntati cu o problema emotionala reprezinta o piedica pentru a apela la un psiholog atunci topExperti.ro este mediul perfect unde va puteti pastra anonimatul.

5. Oportunitatea de a reflecta
Se poate tine un jurnal al conversatiilor astfel incat in orice moment se poate revizui relatia ta cu tine prin intermediul psihologului.


Parteneri: